Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από Τάγμα Εφόδου της Χρυσής Αυγής

ΠΕΜΠΤΗ 18/9: 7 μ.μ. Αντιφασιστική Συγκέντρωση στην πλατεία Μιαούλη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/9: 6 μ.μ. Αντιφασιστική Εκδήλωση στην πλατεία ΜιαούληΗ Ανταρσύα Σύρου στηρίζει τις κινητοποιήσεις που έχουν οριστεί από το Αντιφασιστικό Δίκτυο.

Ένα χρόνο μετά δεν ξεχνάμε τον Παύλο Φύσσα, τον αγωνιστή που δολοφονήθηκε από από τον χρυσαυγίτη Γ. Ρουπακιά  λόγω της έντονης αντιφασιστικής του δράσης.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.

Μπορεί οι φυσικοί αυτουργοί της πολιτικής δολοφονίας του Παύλου να είναι οι θρασύδειλοι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής αλλά ηθικός αυτουργός παραμένει η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που εξαθλιώνει το λαό και την κοινωνία, επιβάλλοντας τις πολιτικές της ΕΕ-Τρόικας-ΔΝΤ με τη χρήση των μηχανισμών καταστολής.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο φασισμός δεν αποτελεί φαινόμενο αυτοδημιούργητο. Αναγεννήθηκε  από την πολιτική λιτότητας των μνημονίων που δημιούργησαν οι κυβερνήσεις, η τρόικα και η ΕΕ. Εδραιώθηκε με την ανοχή της πολιτείας και γιγαντώθηκε χάρη στα ΜΜΕ. Η ίδια η νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής αποσκοπούσε στην ενσωμάτωση της λαϊκής αγανάκτησης  ή αλλιώς στην δια της βίας φίμωση της.

Πραγματικό χτύπημα στη ρίζα του φασισμού μπορεί να δώσει μόνο το οργανωμένο λαϊκό κίνημα απονομιμοποιοντας τέτοιες ιδεολογίες στο δρόμο.

Απαιτούμε την τιμωρία των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα
και της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής.Ο αγώνας συνεχίζεται για να μην έχουμε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου