Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Το κράτος – τρομοκράτης Ισραήλ με συνεχείς βομβαρδισμούς τις τελευταίες μέρες κλιμακώνει την επίθεσή του σε βάρος του παλαιστινιακού λαού. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Σύρου καταγγέλλει την ισραηλινή βαρβαρότητα σε βάρος του παλαιστινιακού λαού.
Συγκλονισμένη η ανθρωπότητα παρακολουθεί μια νέα πολεμική εκστρατεία σε βάρος ενός λαού χτυπημένου από ένα ρατσιστικό καθεστώς διακρίσεων τύπου απαρτχάιντ και μια διαρκή και σκληρή καταστολή. Ήδη βαρύ φόρο αίματος πληρώνει ο λαός της Παλαιστίνης, κυρίως σε άμαχους και μικρά παιδιά, ενώ τα ισραηλινά γεράκια κλιμακώνουν μέρα με τη μέρα το σχέδιο εξόντωσης του ηρωικού λαού της Παλαιστίνης.
Μετά τη κτηνώδη επίθεση στη Γάζα την Κυριακή 20 Ιούλη, ο ισραηλινός στρατός συνέχισε απτόητος σκοτώνοντας σήμερα άλλους εννιά Παλαιστινίους από τους οποίους οι εφτά ήταν μικρά παιδιά. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι πρόκειται για ολοκληρωμένο σχέδιο γενοκτονίας ενός ολόκληρου λαού. Τα νεκρά παιδιά στην Παλαιστίνη δεν είναι απλά μια ακόμη εικόνα στις ειδήσεις, αλλά η πραγματικότητα της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας του καπιταλιστικού συστήματος.
Με την στήριξη και τη συνενοχή των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ και ΕΕ το Ισραήλ ξετυλίγει μια πολιτική αφανισμού του Παλαιστινιακού λαού εδώ και χρόνια. Η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει με προκλητικό τρόπο αυτή τη βαρβαρότητα δείχνοντας ότι η συμμαχία της άρχουσας τάξης με την ευρωπαϊκή είναι ενάντια σε κάθε λαό και τα δικαιώματά του. Οι οικονομικές δοσοληψίες με το Ισραήλ επισφραγίζουν αυτή την άθλια συμμαχία της συνενοχής.
Ο άνισος αγώνας των Παλαιστινίων για το δικαίωμά τους στη ζωή και την ανεξαρτησία είναι αγώνας που πρέπει στηριχτεί από τον κάθε εργαζόμενο/ η και προοδευτικό πολίτη που ασφυκτιά από τη βαρβαρότητα του δίκιου του ισχυρότερου, από τον σκοτεινό κόσμο του κεφαλαίου όπου το κέρδος και η μοιρασιά σφαιρών επιρροής έχουν μεγαλύτερη αξία από τους ανθρώπους.
Στηρίζουμε τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού για ζωή, ελευθερία, ανεξαρτησία.
Να διακοπούν άμεσα οι διπλωματικές και στρατιωτικές σχέσεις με το τρομο-κράτος του Ισραήλ
Να σταματήσει το έγκλημα σε βάρος του παλαιστινιακού λαού. Να τιμωρηθούν οι εγκληματίες πολέμου πολιτικοί και στρατιωτικοί του Ισραήλ
Λευτεριά στην Παλαιστίνη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου