Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

NEA EΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ


Το βράδυ της Δευτέρας και ενώ γινοταν προβολή ταινίας αντιφασιστικού περιεχομένου στο χώρο του Πανεπιστημίου από την Κινηματογραφική ομάδα επιτέθηκαν φασιστοειδή με νεραντζια, πετρες, λοστούς στο χώρο του Πανεπιστημίου. Πριν λίγες μέρες είχε γίνει βανδαλισμός του χώρου απο τα ίδια άτομα που κατεβασαν πανο αντιφασιστικού περιεχομένου.
Οι φασίστες επιτίθενται στα μελη του Φοιτητικού Συλλογου λόγω της αγωνιστικής και αντιφασιστικής δράσης που αναπτύσσουν.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...

Oι ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις αυξάνονται πανελλαδικά και ενορχηστρώνονται από τη Χρυσή Αυγή. Πραγματικός τους στόχος είναι η εξαφάνιση κάθε διαφορετικής φωνής, οι δολοφονικές επιθέσεις στην Αριστερά και σε όποιον αγωνίζεται ενάντια στην πολιτική της Τρόικας και των μνημονίων. Δεν υπάρχει τίποτα το αντισυστημικό σε μια συμμορία που ως αντικειμενικό της σκοπό έχει να μεριμνά για να μείνουν αλώβητα τα συμφέροντα των αφεντικών και προστατών της. 

Το χέρι τους οπλίζει η ανοχή και η κάλυψη που απολαμβάνουν εδώ και χρόνια από την αστυνομία του κου Δένδια και του κου Χρυσοχοίδη, από την ιδεολογική κάλυψη που τους παρέχουν τα έργα και οι ημέρες του κου Σαμαρά και του κου Λοβέρδου, από την ατιμωρησία που απολαμβάνουν από τον κο Ρουπακιώτη και την ελληνική δικαιοσύνη, από την ανοχή του κου Καμίνη στους φασιστικούς χαιρετισμούς, από τα παραληρήματα ενάντια στους «λαθρομετανάστες» από τα δελτία των 8 και πολλά άλλα επεισόδια του έργου «η αστική δημοκρατία ανέχεται κάθε εχθρό της ελευθερίας, αρκεί να είναι φίλος του κεφαλαίου».

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ! ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ... ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ...

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΥΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου